Egy Matektanár

12.-es teszt!

2019. május 09. - Monoch

Készítettem egy tesztet, elsősorban 12.-es, érettségi előtt álló diákoknak de bárkinek javaslom aki szeretne egy kicsit gyakorolni. Nem hosszú, csupán 10 villámkérdésből áll. Vegyesen tartalmaz mindenféle kérdést, például valószínűségszámítást, százalékszámítást, igaz-hamis jellegű feladatot, térfogat számítással kapcsolatos kérdést valamint vannak benne függvényekkel kapcsolatos kérdések is. Természetesen kitöltés után megjeleníti a helyes válaszokat is és néhány feladathoz mellékeltem egy kis magyarázatot is. Ide kattintva ki tudjátok tölteni a tesztet.

Hasonló teszteket szívesen adnék fel házi feladatnak 12. osztályban, hisz ilyenkor roppant fontos az ismétlés és a gyakorlás. Sok érettségi feladatot ránézésre meg lehet oldani, ha ismeri az ember az adott definíciót, szabályt, összefüggést. Ahhoz, hogy tényleg ránézésre menjen muszáj gyakorolni. Így az ember időt spórolhat meg. Az ilyen kis tesztek kifejezetten segíthetnek az alapok begyakorlásában, átismétlésében.

Sok sikert a kitöltéshez valamint az érettségire való felkészüléshez a jövőben!

A bejegyzés trackback címe:

https://matektanar.blog.hu/api/trackback/id/tr6014817752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása